Ποια είναι τα συμπληρωματικά χρώματα για ένα νυφικό φόρεμα με σαμπάνια;

Ενώ το λευκό είναι το πιο παραδοσιακό χρώμα για τις αμερικανικές νύφες να φορούν, μερικές γυναίκες προτιμούν ένα φόρεμα χρώματος. Δύο εναλλακτικές λύσεις είναι σαμπάνια μπεζ, ένα ελαφρύ μαύρισμα που μοιάζει με το χρώμα του πορτοκαλοποιημένου πορτοκαλιού, και σαμπάνια με ανοιχτό ροζ undertones. Για να εξασφαλίσετε ότι ξεχωρίζετε την ημέρα του γάμου σας για όλους τους σωστούς λόγους, τα χρώματα της έρευνας συμπληρώνουν το σαμπάνια σας.

Σαμπάνια μπεζ

Αυτό το αχνό χρώμα φαίνεται καλό με vintage ή off-white αποχρώσεις, ιδιαίτερα ελεφαντόδοντο. Επειδή η μπεζ σαμπάνια είναι στην πραγματικότητα πολύ ελαφριά απόχρωση του μαύρου χρώματος, τα χρώματα στην καφέ οικογένεια, όπως η σοκολάτα και η καραμέλα, συμπληρώνουν εύκολα. Σκουριές αποχρώσεις του ροζ, ανοιξιάτικο πράσινο και βαθύτερες αποχρώσεις του πράσινου και του ροδάκινου – ένα πορτοκάλι με λεπτές καφέ αποχρώσεις – όλα φαίνονται καλά με σαμπάνια μπεζ. Για έναν γάμο στην παραλία, ένα σαμπάνια με σοκολάτα ή καραμέλα ενσωματωμένο σε ένα καπέλο ή παπούτσια θα συμπληρώνει την αμμώδη τοποθεσία.

Ροζ σαμπάνια

Παρόμοια με τη μπεζ σαμπάνια, η ροζ σαμπάνια φαίνεται καλή κατά του ελεφαντόδοντου και της σοκολάτας. Ενώ το μαύρο τείνει να είναι πολύ έντονο ενάντια σε ένα χρώμα τόσο αχνό όσο ροζ σαμπάνια, μερικές πιο σκούρες αποχρώσεις του μπλε είναι ένας ελκυστικός αγώνας, και το μπλε σε σκόνη βοηθάει να δημιουργήσετε ένα ονειρικό και απαλό βλέμμα. Οι πιο σκούρες αποχρώσεις του ροζ, όπως η φούξια, παρέχουν μια ζεστή ισορροπία στη δροσιά της ροζ σαμπάνιας, ενώ το κρασί, το μπορντό και άλλα σκούρα χρώματα στην κόκκινη οικογένεια είναι επίσης όμορφα με ροζ. Για έναν γάμο στον κήπο, ένα ροζ φόρεμα σαμπάνιας με κορνίζα ή φούξια στο μπουκέτο ή σε ένα φύλλο είναι ένα κομψό, κατάλληλα διαμορφωμένο βλέμμα.

Μεταλλικά

Τόσο σαμπάνια μπεζ όσο και ροζ νυφικό σαμπάνια νυφικά είναι συνήθως κατασκευασμένα από υφάσματα που τους δίνουν μια λάμψη, όπως σατέν ή μετάξι. Διαφορετικά, φαίνονται επίπεδα και ήπια. Τα φυσικά μεταλλικά τείνουν να πηγαίνουν καλά μαζί τους. Χάλκινο και χαλκό – καφέ με ποικίλα επίπεδα πορτοκαλί ή κόκκινο – πιο επίπεδη σαμπάνια μπεζ. Η δροσιά του ασημιού και της πλατίνας συμπληρώνει ροζ σαμπάνια εξαιτίας του λευκού στη βάση του. Για έναν γάμο το βράδυ, τα σκάφη των μεταλλικών με έντονα κοσμήματα, τα γάντια όπερας ή οι αντλίες μπορούν να φαίνονται εκπληκτικά.

Συμβουλές

Πηγαίνετε με ένα μόνο δευτερεύον χρώμα και μην το χρησιμοποιείτε υπερβολικά. Ένα χρώμα τόνου θα πρέπει να συμπληρώνει το φόρεμα της σαμπάνιας σας, όχι στο σκηνικό. Εάν αισθάνεστε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χρώμα του τόνου σε ένα μόνο εξάρτημα, το μπουκέτο είναι ένας εύκολος τρόπος να ενσωματώσετε περισσότερα. Ή επεξεργαστείτε το δευτερεύον χρώμα σε ένα περιτύλιγμα εάν σκοπεύετε να φορέσετε ένα κατά τη διάρκεια της λήψης. Προσοχή στον κίτρινο χρυσό, διότι συγκρούεται με τα δύο χρώματα της σαμπάνιας και μπορεί να είναι δυνατός και δυνατός. Τέλος, όταν εξετάζετε τα χρώματα τόνου, δώστε βάρος σε αυτό που μπορεί να φανεί καλύτερο, ως κύριο χρώμα για τις νυφικές εσθήτες και τα ανδρικά ενδύματα. Θέλετε το υποστηρικτικό σας cast να φανεί υπέροχο, πάρα πολύ.