Τα καλύτερα ποτά πρωτεΐνης για τις γυναίκες

Είτε εργάζεστε έξω, προσπαθείτε να χάσετε βάρος ή ανησυχείτε για την πρόσληψη πρωτεϊνών σας για λόγους υγείας, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να προσθέσετε ένα ποτό πρωτεΐνης στη διατροφή σας. Η καλύτερη επιλογή είναι αυτή που ταιριάζει στον τρόπο ζωής, τις γευστικές σας ανάγκες και τις ανάγκες σας. Συμβουλευτείτε το γιατρό ή τον διαιτολόγο σας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το καλύτερο ποτό για εσάς.

Πόση πρωτεΐνη χρειάζεστε εξαρτάται από το μέγεθος του σώματος, την κατάσταση υγείας και τη δραστηριότητα. Το συνιστώμενο διαιτητικό επίδομα πρωτεΐνης για τις γυναίκες είναι 0,4 γραμμάρια ανά λίβρα σωματικού βάρους ή 48 γραμμάρια για γυναίκα 120 λιβρών. Οι γυναίκες που εργάζονται έχουν υψηλότερες ανάγκες σε πρωτεΐνες, που κυμαίνονται από 0,5 έως 0,8 γραμμάρια ανά λίβρα σωματικού βάρους ή από 60 έως 96 γραμμάρια πρωτεΐνης για μια γυναίκα 120 λιβρών. Εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε, οι ανάγκες σας κυμαίνονται από 0,5 έως 0,6 γραμμάρια ανά λίβρα σωματικού βάρους ή 75 έως 90 γραμμάρια για γυναίκα 150 λιβρών. Η ποσότητα πρωτεΐνης στο πρωτεϊνικό σας ποτό εξαρτάται από τις καθημερινές σας ανάγκες και άλλες Επιλογές τροφίμων όλη την ημέρα. Για ένα πλαίσιο αναφοράς, οι περισσότεροι εκπαιδευτές δύναμης, που έχουν τις υψηλότερες πρωτεϊνικές ανάγκες, στοχεύουν σε 20 γραμμάρια πρωτεΐνης μετά την προπόνηση τους.

Τα έτοιμα ποτά πρωτεΐνης είναι βολικά και διατίθενται σε ποικίλους τύπους. Μπορεί να είναι με βάση το γάλα ή με βάση το χυμό ή προορίζονται για απώλεια βάρους, αύξηση μυών ή αντικατάσταση γευμάτων. Το τελευταίο θα ενισχυθεί με βιταμίνες και μέταλλα. Το καλύτερο για εσάς είναι αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Διαβάστε την ετικέτα με τα στοιχεία της διατροφής για να σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει με τις πρωτεϊνικές σας ανάγκες. Αναζητήστε αυτά που περιέχουν υψηλής ποιότητας πηγές πρωτεϊνών όπως ορός γάλακτος ή σόγια, λέει ένα άρθρο του 2014 που δημοσιεύεται στο Dietetian Today.

Κάνοντας το δικό σας ποτό πρωτεΐνης μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο και προσπάθεια, αλλά σας δίνει περισσότερο έλεγχο για το τι είναι στο ποτό σας. Μπορείτε να κάνετε ένα υγιεινό ποτό πρωτεΐνης χρησιμοποιώντας γάλα ή μια υψηλής πρωτεΐνης εναλλακτική λύση γάλακτος φυτών, όπως το γάλα σόγιας ως βάση σας. Προσθέστε σκόνη πρωτεΐνης, καρύδια ή μη λιπαρά ξηρά σκόνη γάλακτος για περισσότερες πρωτεΐνες. Στη συνέχεια, μείγμα στα φρούτα για γεύση, ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. Εξοικονομήστε τις θερμίδες και επάνω τη διατροφή χρησιμοποιώντας ένα φρέσκο ​​χυμό λαχανικών ως βάση σας και προσθέτοντας μια πρωτεΐνη σκόνη με βάση το λαχανικό για να αυξήσετε την πρωτεΐνη στο ποτό σας.

Ενώ οι γυναίκες καταναλώνουν λιγότερη πρωτεΐνη από τους άνδρες, οι περισσότερες γυναίκες ικανοποιούν επαρκώς τις καθημερινές ανάγκες σε πρωτεΐνες, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων. Τα ποτά πρωτεΐνης μπορεί να έχουν υψηλές θερμίδες. Η κατανάλωση περισσότερων θερμίδων από ό, τι χρειάζεστε μπορεί να οδηγήσει σε ανθυγιεινό κέρδος βάρους, εάν δεν εργάζεστε για να αντισταθμίσετε. Επίσης, αν ανεβάζετε την πρόσληψη πρωτεϊνών, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε επίσης αρκετό ασβέστιο. Ο σημερινός Διαιτολόγος αναφέρει ότι όταν η πρόσληψη πρωτεϊνών είναι υψηλή και η πρόσληψη ασβεστίου είναι χαμηλή, μπορεί να επηρεάσει την υγεία των οστών. Οι γυναίκες χρειάζονται 1000 έως 1.300 χιλιοστόγραμμα ασβεστίου την ημέρα.

Απαιτήσεις πρωτεϊνών για γυναίκες

Έτοιμα ποτά

Σπιτικά Ποτά

Πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη