Τι είδους πορτοφόλι πρέπει να φέρω για τον τύπο του σώματός μου;

Έχετε το ρούχο σας, έχετε πάει στο σαλόνι και τα παπούτσια σας είναι στην τσάντα – αλλά μιλώντας για τσάντες, ξέρατε ότι αυτό το εύχρηστο εξάρτημα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη όταν τελειώσετε ένα βλέμμα; Τα πορτοφόλια, οι τσάντες και οι totes είναι ανάγκη γκαρνταρόμπας και μπορεί να είναι μια επένδυση, αλλά η επιλογή του σωστού πορτοφολιού για τον τύπο του σώματός σας μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Για το πιο κολακευτικό βλέμμα συνολικά, το πορτοφόλι σας θα πρέπει να είναι ανάλογο με το μέγεθος και το σχήμα του σώματός σας. Εφαρμόστε αυτές τις συμβουλές σε όλες τις τσάντες σας, από επίσημες τσάντες βράδυ έως το αγαπημένο καθημερινό γραφείο σας έτοιμο tote.

Petite Figures

Εάν είστε μικρά, τα πορτοφόλια και οι τσάντες σας πρέπει να είναι σχετικά μικρές ώστε να ταιριάζουν με τις αναλογίες του πλαισίου σας. Επιλέξτε τσάντες που είναι ψηλότερες από αυτές που είναι ευρείες για να προσθέσετε οπτικό ύψος. Ένα πορτοφόλι τύπου σέλλα τσάντα λειτουργεί καλά για καθημερινά, αν δεν είναι πολύ μεγάλο. Για περιστασιακή φθορά, μια χαλαρή σακούλα cross-body είναι μια άνετη και πρακτική επιλογή. Εάν χρειάζεστε ένα μεγαλύτερο πορτοφόλι ή ένα πουκάμισο, αναζητήστε ένα σχετικά δομημένο, με ένα σύντομο λουρί. Μπορείτε να μεταφέρετε μια τσάντα αχυρόστρωμα, αλλά επιλέξτε μικρότερη.

Ευθεία σχήματα

Οι αγόρι ή οι αθλητικές γυναίκες μπορούν να μεταφέρουν μαλακότερες, πιο φαρδιές, μεγαλύτερες τσάντες για να επαινέσουν τα λεπτά ή ίσια πρόσωπα τους. Επιλέξτε μια τσάντα που έρχεται σε αντίθεση με το σχήμα του αμαξώματος σας, επιλέγοντας εύκολες τσάντες σε στυλ κουβά για περιστασιακή φθορά. Οι τσάντες με ανώτατο χειρισμό είναι κατάλληλες για το γραφείο, αλλά η δική σας δεν πρέπει να είναι πολύ δομημένη ή τετράγωνη. Βεβαιωθείτε ότι οι τσάντες σας έχουν λαβές και ιμάντες που ταιριάζουν άνετα στο ψηλότερο πλαίσιο σας.

Καμπύλες

Εάν είστε καμπυλωτός, επιλέξτε δομημένα πορτοφόλια και δαχτυλίδια, αντί για ομοιόμορφα σχήματα. Οι καστανιές και τα κυρίαρχα vintage στυλ ζευγαρώνουν καλά με στρογγυλά και καμπυλωτά σώματα σώματος. Οι totes σας πρέπει επίσης να είναι πιο γωνιακοί, παρά μαλακοί ή στρογγυλοί. Οι busty γυναίκες θα πρέπει να ψάξουν για τσάντες που χτυπούν κάπως χαμηλότερα στο σώμα, αποφεύγοντας τους ιμάντες ώμου που τοποθετούν σακούλες στην περιοχή του κάτω μέρους της μασχάλης. Οι γυναίκες με σχήμα μήλου πρέπει να επιλέγουν σακούλες που κάθονται ψηλότερα στο σώμα και πιο κοντά στην προτομή για την πιο κολακευτική εφαρμογή. Εάν μεταφέρετε βάρος στα ισχία σας, παραλείψτε τις σακούλες που χτύπησαν το ισχίο, όπως μια σακούλα διασταυρωμένου σώματος, υπέρ ενός συμπλέκτη ή τσάντα που κάθεται ψηλά στο σώμα σας.

Plus μεγέθη

Τα σωμάτια μεγέθους Plus έρχονται σε όλα τα σχήματα, από ευθείες μορφές μέχρι καμπύλες κλεψύδρες. Κρατήστε τις συστάσεις σχήματος κατάλληλες για το σώμα σας κατά νου όταν αγοράζετε τσάντες, αλλά διαλέξτε μια τσάντα μεγαλύτερη και όχι μικρότερη. Μια μικροσκοπική τσάντα διασταυρούμενου συμπλέκτη ή μεγέθους πορτοφολιών δεν ταιριάζει με τη φιγούρα σας, αλλά μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα μια τσάντα μεσαίας ή μεγάλης τσάντας ή τσάντα κουβά.