Υπερ-εκπαίδευση με καρδιο

Ενώ πιέζετε το σώμα σας για να τρέξει, να κολυμπήσετε ή να γυρίσετε σκληρά με λίγη βραχυπρόθεσμη ανάπαυση μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα φυσικής κατάστασης και της ενέργειας αρχικά, λείανση στον εαυτό σας μπορεί να σημαίνει πρόβλημα για το σώμα και το μυαλό σας μακροπρόθεσμα. Η σκληρή δουλειά μπορεί να σας δημιουργήσει, αλλά η προπόνηση και η έλλειψη ανάπαυσης μπορεί να σας απογοητεύσει, ακόμα κι αν δεν είστε επαγγελματίας αθλητής. Ένας δυσάρεστος ιός ή μια αλλαγή στη διάθεση είναι μόνο η αρχή πολλών ζητημάτων που μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Η τοποθέτηση του σώματος σας κάτω από άγχος χωρίς να δώσετε στον εαυτό σας χρόνο για να ανακάμψει μπορεί να οδηγήσει σε σωματικά και ψυχολογικά προβλήματα που θα είναι δύσκολο να ανακάμψει. Μπορεί να αναπτυχθούν συμπεριφορικά και συναισθηματικά προβλήματα. Θα γίνετε εύκολα ενοχλημένοι, υποφέρουν από αλλοιωμένους ρυθμούς ύπνου και, σε ακραίες περιπτώσεις, υποκύπτουν στην κατάθλιψη. (Αναφορά 2, σελίδα 353). Μπορεί να χάσετε την επιθυμία να ανταγωνιστείτε και ο ενθουσιασμός σας για άσκηση θα πέσει γρήγορα. (Αναφορά 2, σελίδα 352)

Το πιο συνηθισμένο φυσικό σύμπτωμα της αρχικής εκπαίδευσης είναι η ήπια κόπωση, η εξάντληση ή η εξάντληση. Χωρίς να αφήνετε χρόνο για να επισκευαστεί το σώμα σας, θα μπορούσατε να υποφέρετε από επίμονα πονόλαιμους μύες και συχνές κακώσεις. Μπορεί να χάσετε την όρεξή σας και να αντιμετωπίσετε ανθυγιεινή απώλεια βάρους εξαιτίας αυτού (αναφ. 2, σελ. 353). Η μείωση των επιπέδων τεστοστερόνης στους άνδρες μπορεί να οδηγήσει σε αδυναμία να διατηρηθεί και να οικοδομηθεί η μυϊκή μάζα. Οι γυναίκες μπορούν να υποφέρουν από πτώση των οιστρογόνων που οδηγεί σε προβλήματα αναπαραγωγής. (Αναφορά 2, σελίδα 352)

Η υπερβολική εκπαίδευση μπορεί να οδηγήσει σε αυξανόμενη πιθανότητα εμφάνισης ιογενών ασθενειών (αναφ. 2, σελ. 352) και σε βακτηριακές λοιμώξεις. Οι λοιμώξεις της ανώτερης αναπνευστικής οδού, όπως η αμυγδαλίτιδα, η λαρυγγίτιδα και το κοινό κρυολόγημα μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολο να αποφευχθούν (αναφ. 1, σελ. 6). Τραυματισμοί όπως καταγμάτων οστού και τενοντίτιδας μπορούν να συμβούν με κανονικότητα (ref 2, σελίδα 352). Η καρδιά σας θα μπορούσε να έρθει κάτω από το άγχος, καθώς η προπόνηση μπορεί να αυξήσει τον ρυθμό καρδιάς ανάπαυσης και να προκαλέσει μια ακίδα ή πτώση της αρτηριακής πίεσης (αναφ. 2, σελ. 352) ανάλογα με τον τύπο άσκησης που έχετε παρακαμφθεί.

Ο μόνος τρόπος για να ανακάμψει από την υπερβολική προπόνηση είναι να ξεκουραστείς. Αυτό μπορεί να σημαίνει μεγάλη μείωση στις σωματικές σας δραστηριότητες ή ακόμα και ένα πλήρες διάλειμμα από την άσκηση (αναφ. 2, σελ. 353). Η ψυχολογική ανάκαμψη μπορεί να συνεπάγεται αλλαγή στις ρουτίνες ή τις προπονήσεις μαζί με τα προγραμματισμένα διαλείμματα μεταξύ των συνεδριών (αναφ. 2, σελ. 354). Περίοδοι διανοητικής εκμάθησης μέσω συνεδριών κατάρτισης χρησιμοποιώντας τεχνικές απεικόνισης για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την απόδοσή σας μπορούν επίσης να αντικαταστήσουν τις φυσικές προπονήσεις (αναφ. 2, σελ. 354). Μπορείτε να χαλαρώσετε ξανά σε κάποια καρδιοπάθεια κάνοντας μια γρήγορη βόλτα ή ποδήλατο. Στόχος να χτυπήσει το 50 τοις εκατό του μέγιστου καρδιακού σας ρυθμού.

Μια κακή περίπτωση του Blues

Λείανση του σώματός σας

Ασυλία υπό παρατεταμένη επίθεση

Στον δρόμο για ανάκαμψη