Σταματήστε την ημέρα του καπνίσματος δύο

Βρίσκεστε την δεύτερη μέρα να μην είστε τσιγάρο. Μπορεί να είχατε λίγα συμπτώματα απόσυρσης χθες, αλλά τώρα που η νικοτίνη εξέρχεται από το σύστημά σας, αρχίζετε να εμφανίζετε πιο έντονα συμπτώματα. Χθες, ήσασταν σε θέση να περάσετε τη μέρα με λίγα προβλήματα, εκτός από το να χάσετε να έχετε ένα τσιγάρο ανάμεσα στα δάχτυλά σας. Επειδή έχετε ορίσει την απόφαση του νέου έτους να σταματήσετε το κάπνισμα, θα πρέπει να βασιστείτε σε άλλους για να σας βοηθήσουμε μέσα από αυτή τη σκληρότερη δεύτερη μέρα.

Χρονικό πλαίσιο

Επειδή η νικοτίνη στα τσιγάρα σας ήταν πιο αργή αφήνοντας το σώμα σας, δεν αισθανθήκατε πολλά φυσικά συμπτώματα στην πρώτη ημέρα χωρίς τσιγάρο. Μπορεί να είχατε σκεφτεί ότι η διακοπή δεν θα ήταν τόσο δύσκολη μετά από όλα και πήγατε στο κρεβάτι αισθάνεστε σχετικά καλά • Μπορεί να είχατε κάποιο πρόβλημα να μείνετε κοιμισμένος κατά τη διάρκεια της πρώτης νύχτας αφού καπνίζετε το τελικό σας τσιγάρο. Σύμφωνα με την ένωση πνευμόνων του Saskatchewan, η νικοτίνη του φαρμάκου έχει επίδραση στις λειτουργίες του εγκεφαλικού σας κύματος. Τα μοτίβα ύπνου σας μπορεί να αρχίσουν να αλλάζουν και θα μπορούσατε να ζήσετε ζωντανά όνειρα όταν κοιμάστε.

Χαρακτηριστικά

Τα ψυχολογικά συμπτώματα που μπορεί να αισθανθείτε αυτή τη δεύτερη μέρα περιλαμβάνουν μεταβολές της διάθεσης και εκρήξεις θυμού. Παραδεχτείτε ότι αισθάνεστε θυμωμένος, αλλά προσπαθήστε να μην χάσετε την ψυχραιμία σας. Αν το κάνετε, θα αρχίσετε να αισθάνεστε αυξημένους πόθους για ένα τσιγάρο. Αντ ‘αυτού, εκφράστε τον εαυτό σας σχετικά με την κατάσταση που προκαλεί το θυμό σας. Ενώ έχετε αυτά τα συναισθήματα, αναπνεύστε βαθιά ή πηγαίνετε για μια βόλτα, αν μπορείτε: Μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε κατάθλιψη ή να αισθάνεστε απόγνωση. Αυτό είναι φυσιολογικό. Βρείτε κάποιον για να μιλήσετε με ποιος μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε ότι κάνετε κάτι καλό για την υγεία σας.

Υπάρχοντα

Μπορεί να αρχίσετε να έχετε ζάλη. Επιπλέον οξυγόνο φτάνει τώρα στον εγκέφαλό σας, που σας κάνει να νιώσετε ζάλη. Προσπαθήστε να κάνετε μια βόλτα με κάποιον, να βγείτε έξω και να ζήσετε τον καθαρό αέρα και να αρχίσετε να αλλάζετε τις θέσεις σας σιγά-σιγά μέχρι να εξαφανιστεί αυτό το φαινόμενο. Όταν σταματήσετε για πρώτη φορά το κάπνισμα, μπορεί να αρχίσετε να αισθανθείτε κόπωση. Η νικοτίνη στα τσιγάρα διέγειρε τον εγκέφαλο και το σώμα σας. Ξεκινήστε να ασκείστε μέτρια το πρωί μετά την διακοπή του καπνίσματος, πίνετε άφθονο νερό και μην πιέζετε τον εαυτό σας. Μπορεί να εμφανίσετε πόνο στο λαιμό και συμπτώματα παρόμοια με το κρύο. Το σώμα σας καθαρίζεται φυσικά από τα δηλητήρια στα τσιγάρα. Πίνετε άφθονο νερό και πιπιλίστε τις παστίλιες για να βοηθήσετε στην ανακούφιση των χειρότερων συμπτωμάτων σας.

Σημασία

Το σώμα σας αντιδρά στο να σταματήσει το κάπνισμα γιατί είναι να απαλλαγούμε από όλα τα τσιγάρα που αντλούνται σε αυτό. Για μερικούς ανθρώπους, τα συμπτώματα και οι αντιδράσεις είναι έντονες και για άλλους, είναι πιο ήπια. Το σώμα, ο εγκέφαλος και η ψυχή σας απομακρύνονται επίσης από τα ναρκωτικά αποτελέσματα της νικοτίνης · Εάν τα συμπτώματά σας είναι πιο έντονα, μην το εγκαταλείπετε. Βρείτε κάποιον που θα σας βοηθήσει να σας υποστηρίξουμε στις πιο δύσκολες στιγμές μετά την διακοπή του καπνίσματος. Προειδοποιήστε την οικογένεια, τους συναδέλφους και τους φίλους σας ότι σταματάτε να καπνίζετε, ώστε να ξέρουν να περιμένουν να είστε ευερέθιστοι και έντονοι. Νιώθεις έτσι, γιατί, ψυχολογικά, έχεις εξαρτηθεί από τα τσιγάρα ως δεκανίκι.

Σκέψεις

Τη δεύτερη μέρα του να μην είναι τσιγάρο, να έχετε κατά νου γιατί αποφασίσατε να σταματήσετε το κάπνισμα. Αν επιλέξατε τη μέρα της Πρωτοχρονιάς να σταματήσετε, κάνοντας το ψήφισμα σας, μην το εγκαταλείπετε. Δημιουργήστε μια λίστα με τους λόγους που αποφασίσατε να εγκαταλείψετε και διατηρήστε τη λίστα μαζί σας. Τραβήξτε το έξω και διαβάστε το όταν η απόφασή σας να σταματήσετε είναι αδύναμη.