Φάσμα μπάλες εναντίον καλών αποστάσεων μπάλας γκολφ

Μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας συχνά στο φάσμα των πρακτικών που εργάζονται για να τελειοποιήσετε την ταλάντευση γκολφ σας, και ελπίζοντας ότι σας βοηθά να αποδώσετε καλύτερα στο γήπεδο του γκολφ. Όταν μετακινείτε από το πεδίο οδήγησης στο γήπεδο του γκολφ, λάβετε υπόψη τις μπάλες που χρησιμοποιείτε. Οι μπάλες της σειράς είναι συνήθως διαφορετικές από τις μπάλες του γκολφ που χρησιμοποιούνται για αποστάσεις σε ένα μάθημα. Ακόμη και με μια συνεπή ταλάντευση, θα παρατηρήσετε κάποια απόσταση μεταξύ της περιοχής και του παιχνιδιού σας.

Η Απόσταση Αλήθεια

Η πλειοψηφία των μπάλες που θα συναντήσετε στις σειρές μαθημάτων γηπέδου γκολφ δεν θα σας προσφέρει την ίδια απόσταση απόδοσης με τις μπάλες που θα θέσετε σε λειτουργία όταν ανταγωνίζεστε. Ορισμένες μπάλες σχεδιάζονται σκόπιμα για να είναι περιορισμένες κατά την πτήση, ειδικά εάν το εύρος της πρακτικής είναι περιορισμένο ως προς το χώρο. Θα μπορείτε να εντοπίσετε μια περιορισμένη μπάλα πτήσης, επειδή φαίνεται να βουτάτε στο έδαφος όταν φτάσει στο ύψος κορυφής.

Η επιστήμη

Ακριβώς όπως τα μοτίβα αναδιπλώσεων τροποποιούνται και τελειοποιούνται για τη μεγιστοποίηση της αεροδυναμικής και για τη μεγιστοποίηση των αποστάσεων μεταφοράς για τις μπάλες του γκολφ που χρησιμοποιούνται ανταγωνιστικά, το πρότυπο αποκόμματος σε μια περιορισμένη μπάλα πτήσης έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί περισσότερη οπισθέλκουσα, περιορίζοντας έτσι την πτήση της μπάλας του γκολφ. Η πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι κατασκευαστές σφαιρών γκολφ είναι να παράσχουν την αίσθηση και το μοτίβο πτήσης μιας κανονικής μπάλας του γκολφ μειώνοντας ταυτόχρονα την απόσταση που περνάει η μπάλα.

Δημιουργώντας μια ελαφρύτερη μπάλα

Μερικοί επαγγελματίες του γκολφ είναι της άποψης ότι εάν δεν ισχύουν τα όρια απόστασης για τις μπάλες του γκολφ, πολλά γήπεδα γκολφ θα καταστούν παρωχημένα. Για το λόγο αυτό, ένας κατασκευαστής σφαιρών γκολφ δημιούργησε μια μπάλα που ζυγίζει 24 γραμμάρια, σε σύγκριση με τα περίπου 45 γραμμάρια μιας μπάλας γκολφ. Αυτό το στυλ μπάλας – που επιτεύχθηκε με ένα μοναδικό μοτίβο θόλωσης – σχεδιάστηκε αρχικά για μικρότερα μαθήματα. Αυτές οι περιορισμένες μπάλες απόστασης χρησιμοποιούνται επίσης σε ορισμένες σειρές που έχουν περιορισμένο χώρο.

PGA Tour

Αν παρευρεθείτε σε μια εκδήλωση PGA Tour, περάστε χρόνο παρακολουθώντας την πρακτική των παικτών στην περιοχή. Προσέξτε ιδιαίτερα τις μπάλες που χρησιμοποιούνται – δεν είναι οι τυπικές μπάλες με ρίγες. Στην πραγματικότητα, δεν είναι καθόλου μπάλες. Ο λόγος είναι ότι οι επαγγελματίες του γκολφ είναι τόσο ακριβείς για τον έλεγχο των αποστάσεων τους, δεν θα χτυπήσουν κανονικές μπάλες λόγω του χάσματος των επιδόσεων και της έλλειψης προβλεψιμότητας.

Λύση

Όταν πηγαίνετε στην περιοχή, μην επικεντρωθείτε στην απόσταση, καθώς οι περισσότερες μπάλες δεν θα εκτελέσουν την ίδια με την μπάλα που θα χρησιμοποιήσετε μόλις φτάσετε στο γήπεδο του γκολφ. Αναμείνετε τις μπάλες εύρους για να πετάξετε 10 με 15 τοις εκατό μικρότερη από μια κανονική μπάλα του γκολφ. Μια μπάλα περιορισμένης εμβέλειας μπορεί να είναι μικρότερη από 20 έως 30 τοις εκατό. Εστιάστε αντ ‘αυτού στον συγχρονισμό και την σταθερή επαφή.