Πράγματα για να πακετάρετε για ένα μωρό όταν πηγαίνετε στην εργασία

Είτε είστε για πρώτη φορά η μαμά ή είστε έμπειρος pro με αρκετές παραδόσεις κάτω από τη ζώνη σας, συσκευασία για το νοσοκομείο μπροστά από το χρόνο είναι απαραίτητη για κάθε σύντροφο που θα είναι σύντομα. Ενώ θα πρέπει να φέρετε αντικείμενα για δική σας άνεση, θα πρέπει επίσης να συσκευάσετε τις βασικές ανάγκες για το νεογέννητο μωρό σας.

Ελέγξτε με το νοσοκομείο σας

Πολλά νοσοκομεία παρέχουν απαραίτητα υγιεινά και φροντίδα που το παιδί σας θα χρειαστεί τις πρώτες μέρες. Επικοινωνήστε με το νοσοκομείο σας μπροστά από το χρόνο για να ρωτήσετε τι ακριβώς παρέχει. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια περιήγηση στις σουίτες εργασίας και αποστολής του νοσοκομείου για να δείτε τι έχουν στη διάθεσή σας για τον εαυτό σας. Η γνώση του τι θα προσφέρει το νοσοκομείο μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε την υπερβολική συσκευασία. Το νοσοκομείο σας είναι πιθανό να σας παρέχει αρκετές πάνες για τη διαμονή σας, καθώς και κουβέρτες μωρών και μπλουζάκια. Εάν προγραμματίζετε τη διατροφή με τα σκευάσματα, θα παρέχονται φιάλες και φόρμουλα.

Κάθισμα αυτοκινήτου

Οι νόμοι περί βρεφικών και παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτων απαιτούν από τους γονείς να χρησιμοποιούν αυτές τις βασικές συσκευές ασφαλείας από την αρχή. Για παράδειγμα, το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Ρότσεστερ σημειώνει ότι σύμφωνα με το νόμο της πολιτείας της Νέας Υόρκης, όλοι οι γονείς που εγκαταλείπουν ένα αυτοκίνητο πρέπει να έχουν εγκαταστήσει κάθισμα αυτοκινήτου πριν εγκαταλείψουν το νοσοκομείο. Τοποθετήστε το κάθισμα του αυτοκινήτου στο αυτοκίνητό σας και ασφαλίστε το πριν από τη γέννηση του μωρού σας. Θα χρειαστεί να τοποθετήσετε σωστά το κάθισμα του αυτοκινήτου πριν φύγετε από το νοσοκομείο. Μάθετε πώς να τοποθετήσετε το κάθισμα του αυτοκινήτου και την πόρπη στο μωρό σας. Πριν φύγετε από το νοσοκομείο, ένας υπάλληλος πιθανόν να σας συνοδεύσει στο αυτοκίνητό σας για να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε σωστά το κάθισμα του μωρού σας.

Ρούχα Going-Home

Το μωρό σας θα χρειαστεί να φορέσει ρούχα για να πάει στο σπίτι. Συσκευάστε μια στολή που περιλαμβάνει κάλτσες ή μποτάκια καθώς και ένα μαλακό καπέλο για το κεφάλι του μωρού σας. Ο κλιματισμός ή ο κρύος αέρας – ειδικά αν το μωρό σας γεννιέται τους χειμερινούς μήνες – μπορεί να ερεθίσει ένα μωρό. Πακέτο ανάλογα με το κλίμα στο οποίο ζείτε. Για να κάνετε το μωρό σας στο κάθισμα του αυτοκινήτου για πρώτη φορά ευκολότερο, συσκευάστε μια στολή με ξεχωριστά πόδια έτσι ώστε οι πόρπες των καθισμάτων αυτοκινήτων να μπορούν να συνδεθούν μεταξύ των ποδιών του.

Λαμβάνοντας Κουβέρτα

Πολλά νοσοκομεία θα σας παράσχουν μια κουβέρτα που θα παραλάβετε. Ωστόσο, οι νέες μητέρες προτιμούν συχνά να γυρίζουν ένα νεογέννητο μωρό σε μια κουβέρτα που έχουν επιλέξει μόνοι τους. Μια κουβέρτα λήψης μπορεί να βοηθήσει να κρατήσει το μωρό σας ζεστό ενώ βρίσκεστε στο νοσοκομείο. Η παραλαβή κουβερτών είναι επίσης επωφελής για το σπίτι βόλτα. Η τοποθέτηση μιας κουβέρτας στο κάθισμα του αυτοκινήτου του μωρού σας μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε το μωρό σας ζεστό και άνετο – ειδικά κατά τη διάρκεια ψυχρότερων καιρικών συνθηκών.

Το νοσοκομείο σας πιθανότατα θα κάνει καλή δουλειά για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του νεογέννητου σας. Η πλειοψηφία των αντικειμένων που θα χρειαστεί να συσκευάσετε όταν πηγαίνετε στο νοσοκομείο θα είναι για σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τις ασφαλιστικές πληροφορίες και την ταυτότητά σας. Φέρτε μαζί μερικά χρήματα για τα μέλη της οικογένειας για να φάτε ή να φάτε ενώ βρίσκεστε στο νοσοκομείο. Φέρτε μια βιντεοκάμερα, μια φωτογραφική μηχανή, γυαλιά ηλίου, μια θήκη φακών επαφής, ηρεμία στα χείλη, είδη προσωπικής υγιεινής, επιπλέον μαξιλάρια, λίστα επαφών έκτακτης ανάγκης, ζώνες για τα μαλλιά, άνετο σαλόνι, ρούχα για φορέματα στο σπίτι, σουτιέν, εσώρουχα Ένα μωρό βιβλίο μνήμης για υπογραφές και εκτυπώσεις των ποδιών του μωρού σας.

Για τη μαμά