Τα καλύτερα γάντια ανύψωσης βάρους

Ενώ η άρση βαρών είναι καλή για την υγεία σας, μπορεί να είναι ένας πόνος στα χέρια σας. Ορισμένοι ανυψωτές βάρους μπορεί να εμφανίσουν επώδυνους κάλους, ενώ άλλοι μπορεί να παρουσιάσουν πονόλαιση ή απώλεια λαβής. Τα γάντια ανύψωσης βάρους αντιμετωπίζουν όλα αυτά τα προβλήματα έτσι ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην προπόνηση σας και όχι στα χέρια σας.

Ακριβώς όπως τα κανονικά γάντια, τα γάντια ανύψωσης βάρους λειτουργούν σαν ένα προστατευτικό φράγμα μεταξύ των χεριών σας και των στοιχείων, τα στοιχεία σε αυτή την περίπτωση είναι βάρη. Οι αλτήρες και οι βαλβίδες είναι κατασκευασμένες από μέταλλο. Αυτό μπορεί να επιδεινώσει τα χέρια, προκαλώντας το δέρμα να σχηματίσει κάλους και φουσκάλες. Τα γάντια ανύψωσης βάρους προστατεύουν τα χέρια σας από ερεθισμούς. Παρέχουν επίσης αποσβεστήρες για να ανακουφίσουν κάποια πίεση από τα χέρια σας, να προστατεύσουν τους καρπούς σας καθώς και να απορροφήσουν οποιαδήποτε υγρασία που μπορεί να σας προκαλέσει να χάσετε τη λαβή σας.

Όταν προσπαθείτε να επιλέξετε το σωστό μέγεθος, καλό σημείο για να ξεκινήσετε είναι να δείτε το μέγεθος των ποδιών σας. Όποιος έχει μέγεθος 9 πόδια ή λιγότερο πρέπει να επιλέξει ένα μικρό μέγεθος. Εάν βρίσκεστε ανάμεσα στα μεγέθη 9 και 10, μεταβείτε για μεσαία. Εάν είστε μεταξύ 10 και 12, πηγαίνετε για μεγάλα. Εάν είστε μεγαλύτεροι από ένα μέγεθος 12, τότε πηγαίνετε για τα πολύ μεγάλα γάντια. Τα γάντια πρέπει να ταιριάζουν άνετα αλλά όχι πολύ σφιχτά. Μόλις βρείτε το σωστό μέγεθος, ελέγξτε τι γίνονται τα γάντια. Το δέρμα και το νεοπρένιο είναι καλύτερες επιλογές σας. Το δέρμα είναι πολύ ανθεκτικό και μαξιλάρι, ενώ το νεοπρένιο είναι εξαιρετικό στο ιδρώτα του ιδρώτα. Βεβαιωθείτε ότι τα γάντια είναι χωρίς δάκτυλα, δηλαδή το πάνω μέρος των δακτύλων είναι ανοιχτό, για να επιτρέψετε στα χέρια σας να αναπνεύσουν ακόμα περισσότερο και να ιδρώσουν ακόμα λιγότερο. Μια ρυθμιζόμενη περιτύλιξη καρπού θα κρατήσει τον καρπό σας από το να τεντωθεί πάρα πολύ.

Τα γάντια ανύψωσης βαρών μπορούν να βρεθούν σε μεγάλα αθλητικά καταστήματα όπως τα Αθλητικά Είδη ή η Αθλητική Αρχή του Dick καθώς και μεγάλοι λιανοπωλητές όπως το Target και το Sears. Μπορούν επίσης να βρεθούν σε ιστοσελίδες ηλεκτρονικών αγορών όπως το Amazon.

Ο Galt Guides θεωρεί τα Harbinger Flexfit Training Gloves ως την καλύτερη επιλογή. Κατασκευασμένο για όλους τους τύπους χρηστών, τα Harbinger Training Gloves διαθέτουν τα μαξιλαράκια TechGel για να προστατεύουν και να προστατεύουν το χέρι. Το αντιμικροβιακό υλικό και η επένδυση NoSweat θα διατηρήσουν τις οσμές, τα μικρόβια και τον ιδρώτα. Μια άλλη καλύτερη επιλογή είναι τα βαλιτσάκια ανύψωσης καρπού Valeo Ocelot. Κατασκευασμένο από δέρμα, η ergo-αφρώδης επένδυση εξασφαλίζει μια προσαρμοσμένη λαβή και το περιτύλιγμα καρπού κρατά το καρπό σταθερό. Και τα δύο είναι διαθέσιμα σε άνδρες και γυναίκες και μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο.

Γάντια ανύψωσης βάρους Οφέλη

Τι να ψάξει

Από που να αγοράσω

Συμβουλές εσωτερικών όρων