Θα πιει πρωτεΐνες κουνήματα πριν από το κρεβάτι προωθήσει την απώλεια βάρους;

Το σώμα σας δεν έχει μαγικό χρόνο διακοπής, μετά τον οποίο αποθηκεύει λίπος, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε ένα υγιεινό σνακ πριν από την ώρα του ύπνου χωρίς αυτόματα να κερδίζετε βάρος. Η κατανάλωση πρωτεΐνης ανακινείται κατά την κατάκλιση έχει κάποια πλεονεκτήματα για την απώλεια βάρους, επειδή η πρωτεΐνη ενισχύει τον μεταβολισμό και διεγείρει την οικοδόμηση μυών. Η πρόκληση είναι να βεβαιωθείτε ότι οι θερμίδες στο κούνημα σας δεν καταστρέφουν το καθημερινό σας στόμα θερμίδων.

Θερμίδες σε πρωτεϊνικές σάικες

Ένα κούνημα πρωτεΐνης μπορεί να ακούγεται σαν μια υγιεινή προσθήκη σε μια δίαιτα απώλειας βάρους – και η πρωτεΐνη υποστηρίζει την απώλεια βάρους – αλλά η επιτυχία σας εξαρτάται από τον τρόπο που χρησιμοποιείται. Μπορείτε να αντικαταστήσετε ένα γεύμα με ένα κούνημα, να το απολαύσετε σαν σνακ ή να το πίνετε ακριβώς πριν από το κρεβάτι, αλλά εάν το κούνημα πρωτεϊνών προσθέσει θερμίδες πάνω από μια κανονική ημερήσια πρόσληψη, θα οδηγήσει σε αύξηση βάρους και όχι απώλεια. Οι σκόνες πρωτεΐνης που χρησιμοποιούνται για να κάνουν κούνημα έχουν μια σειρά θερμίδων, έτσι μπορείτε να βρείτε μερικές μάρκες έχουν περισσότερο ή λιγότερο, αλλά ως γενική κατευθυντήρια γραμμή, μπορείτε να υπολογίζετε μόνο στην σκόνη να έχει 110 έως 170 θερμίδες ανά μερίδα. Πρέπει να αναμιχθεί με ένα ποτό για να κάνει ένα κούνημα. Μπορείτε να πάτε με νερό για να αποφύγετε περισσότερες θερμίδες, αλλά αν επιλέξετε ένα φλιτζάνι αποβουτυρωμένο γάλα ή χυμό πορτοκαλιού, θα προσθέσετε 83 θερμίδες και 112 θερμίδες, αντίστοιχα. Τώρα, το πρωτεϊνικό σας κούνημα είναι μέχρι και 282 θερμίδες, το οποίο είναι αρκετό για να καταστρέψει μια δίαιτα εάν οι θερμίδες δεν υπολογίζονται ως μέρος της συνολικής ημερήσιας σας πρόσληψης. Εάν καταναλώνετε 500 περισσότερες θερμίδες από ό, τι καίτε κάθε μέρα, θα κερδίζετε βάρος, ενώ παίρνοντας 500 λιγότερες θερμίδες θα έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια λίρας σε μια εβδομάδα.

Κατανάλωση θερμίδων πριν από το κρεβάτι

Όταν συμμετείχαν σε μια μελέτη, μια μικρή ομάδα νεαρών ανδρών έχασε περισσότερο βάρος όταν δεν έτρωγαν μετά τις 7:00 μ.μ., ανέφερε το British Journal of Nutrition το 2013. Η πρόσθετη απώλεια βάρους δεν σχετίζεται με το εάν ή όχι Καταναλώνονται θερμίδες κοντά στην ώρα του ύπνου, ωστόσο. Αποδόθηκε στο γεγονός ότι κατανάλωναν λιγότερες συνολικές ημερήσιες θερμίδες όταν δεν έπιναν σνακ το βράδυ. Αλλά η λήψη ενός σνακ αργά τη νύχτα ή η κατανάλωση πρωτεϊνικού κούνημα πριν κοιμηθείτε δεν θα επηρεάσει το βάρος σας όσο το σνακ σας δεν Δεν υπερβαίνετε τον προϋπολογισμό σας σε θερμίδες. Το σώμα κερδίζει ή χάνει το βάρος κατά τη διάρκεια εβδομάδων και μηνών που καταναλώνουν με συνέπεια περισσότερες θερμίδες από ό, τι χρειάζεται για την ενέργεια. Αυτές οι υπερβολικές θερμίδες συσσωρεύονται για να δημιουργήσουν επιπλέον κιλά ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας που καταναλώθηκαν.Για να είστε βέβαιοι ότι ένα σνακ για το βραδινό ύπνο δεν οδηγεί σε αύξηση του σωματικού βάρους, πρέπει να παρακολουθείτε πόσο και ποιο είδος τροφής ή ποτού έχετε , Ανέφεραν ερευνητές σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Nutrients το 2015. Οι συγγραφείς συνέστησαν την επιλογή τροφίμων με πυκνή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά με λιγότερες από 200 θερμίδες · οι ερευνητές σημείωσαν επίσης ότι είναι καλύτερο να καταναλώνουμε ένα μόνο μακροθρεπτικό συστατικό όπως πρωτεΐνη και όχι μικτό γεύμα. Τα πρωτεϊνικά κουνέλια ταιριάζουν σε αυτό το προφίλ εφ ‘όσον επιλέγετε ένα συνδυασμό σκόνης και ποτού κάτω από 200 θερμίδες.

Πρωτεϊνικές σάικες για απώλεια βάρους

Εφόσον παρακολουθείτε θερμίδες, το κούνημα πρωτεϊνών κατά την κατάκλιση προσφέρει πολλά οφέλη που επηρεάζουν την απώλεια βάρους. Ακόμα κι αν ο μεταβολισμός επιβραδύνεται όταν κοιμάστε, συνεχίζει να λειτουργεί και το πρωτεϊνικό κούνημα θα υποστεί πέψη και απορρόφηση.Η πρωτεΐνη που καταναλώνετε κατά την κατάκλιση διεγείρει τη σύνθεση μυϊκής πρωτεΐνης ενώ κοιμάστε, σύμφωνα με μια μικρή μελέτη που δημοσιεύτηκε στην Ιατρική και την Επιστήμη Αθλητισμός και Άσκηση το 2012. Ως εκ τούτου, βελτιώνει την αποκατάσταση των μυών και μπορεί να αποτρέψει ή να μειώσει την απώλεια μυών που σχετίζεται με τη γήρανση ή ορισμένες ασθένειες όπως ο καρκίνος, σημειώνει η έκθεση σε Θρεπτικές ουσίες. Πρωτεΐνη πέψης από άλλα μακροθρεπτικά συστατικά. Όταν καταναλώνεται πρωτεϊνικό κούνημα λίγο πριν τον ύπνο, η ποσότητα ενέργειας που καίγεται ενώ κοιμάστε αυξάνεται. Η λήψη πρωτεϊνών ή υδατανθράκων πριν από τον ύπνο μπορεί να ενισχύσει το μεταβολισμό του πρωινού, ανέφεραν ερευνητές στο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού British Journal of Nutrition. Ωστόσο, η μελέτη τους περιελάμβανε μόνο 11 άτομα, επομένως τα αποτελέσματα ενδέχεται να μην ισχύουν για όλους. Όταν οι γυναίκες με υπέρβαρα είχαν κούνημα καζεΐνης σε ώρα πλυσίματος, αισθάνθηκαν λιγότερο πείνα το πρωί, σύμφωνα με μια μελέτη στην εφαρμοσμένη φυσιολογία, τη διατροφή και τον μεταβολισμό τον Ιανουάριο του 2015. Όλα αυτά τα μικρά αποτελέσματα δουλεύουν μαζί για να καίνε περισσότερες θερμίδες.

Συμβουλές για τις πρωτεΐνες Powders

Αγοράζοντας σκόνη πρωτεΐνης για χρήση για το κούνημα σας μπορεί να είναι εκφοβιστικό αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τα προϊόντα. Θα βρείτε μια ποικιλία από μάρκες, που προσφέρουν πολλές διαφορετικές γεύσεις σκόνης, καθώς και αρωματισμένα, αν ταιριάζει στις ανάγκες σας. Οι πηγές πρωτεϊνών περιλαμβάνουν τα αυγά, το βόειο κρέας, τα λαχανικά όπως τα μπιζέλια και τη σόγια και τις πρωτεΐνες γάλακτος ορού γάλακτος και καζεΐνης. Η κατάρτιση αθλητών για την κατασκευή μυών μπορεί να προτιμά συνδυασμός ορού γάλακτος και καζεΐνης, επειδή ο ορός απορροφάται ταχέως ενώ η καζεΐνη μπαίνει αργά στο σύστημα. Λόγω της σταδιακής επίδρασής του, η καζεΐνη συνιστάται μερικές φορές ως η καλύτερη πρωτεΐνη που πρέπει να ληφθεί πριν από τον ύπνο, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις για να αποδειχθεί ότι κάνει τη διαφορά. Η επιλογή σκόνης πρωτεΐνης συχνά μειώνεται στις προσωπικές προτιμήσεις. Όταν ο στόχος είναι η απώλεια βάρους, η κατώτατη γραμμή είναι ο αριθμός θερμίδων ανά μερίδα.