Θα πρέπει τα χοντρά τζιν να χαλαρώσουν στα πόδια;

Με τόσες πολλές μορφές και χρώματα για να επιλέξετε, ένα ζευγάρι τζιν είναι ένα must-have αντικείμενο ένδυσης. Εάν η επιλογή σας είναι η κοκαλιάρικο τζιν, έχετε κατά νου τη λέξη “κοκαλιάρικο” περιγράφει το άνοιγμα στα πόδια, όχι το είδος του σώματος που το φοράει. Αυτό είναι ένα ύφος του τζιν που κάθε γυναίκα ή άνδρας μπορεί να φορέσει ανεξάρτητα από τον τύπο του σώματος.

Το Fit του Skinny Jeans

Τα skinny τζιν έχουν σχεδιαστεί για να είναι σφιχτά συναρμολογούμενα όπως γκέτες. Αυτά τα παντελόνια θα πρέπει να ταιριάζουν άνετα, αλλά εξακολουθούν να έχουν αρκετό τέντωμα στο υλικό έτσι ώστε να μην αισθάνονται σαν να προσκολλώνται στα πόδια σας. Θα πρέπει να μπορείτε να τραβήξετε εύκολα το ύφασμα. Μερικά κοφτερά τζιν έχουν ελαστική μέση, ενώ άλλα έχουν ένα κουμπί ή κλείδωμα. Η Victoria Beckham, δημιουργός του DVB Denim, συμβουλεύει ότι τα τζιν θα πρέπει να είναι επίπεδα γύρω από το στομάχι με την κατάλληλη ποσότητα τεντώματος στο υλικό. Αυτό παρέχει αρκετό χώρο για το γόνατο και το πόδι χωρίς να χαλαρώνετε.

Τοποθετήστε το στον αστράγαλο

Μαζί με τα κωνικά πόδια, τα κοκαλιάρικα τζιν έχουν μικρά ανοίγματα των ποδιών στο κάτω μέρος του παντελονιού. Αυτά τα ανοίγματα πρέπει να εφαρμόζουν σφιχτά στους αστραγάλους. Το υλικό μπορεί να είναι ομαλό ή να συσσωρεύεται λίγο στους αστραγάλους. Τα τζιν θα πρέπει να παραμείνουν τοποθετημένα σε όλα τα πόδια.

Σχήμα και ύψος

Παρά τη σφιχτή εφαρμογή των skinny τζιν, ένα αχλάδι σε σχήμα θηλυκό μπορεί να τα φορέσει αν συνδυάζεται με την κατάλληλη ενδυμασία στο πάνω μέρος του σώματος. Το μεγαλύτερο κάτω μισό μπορεί να κρυφτεί με ένα χιτώνα. Αυτή η φαρδιά μπλούζα καλύπτει το πίσω μέρος και τους γοφούς. Οι ψηλοί άνδρες πρέπει να είναι βέβαιοι ότι φορούν κοκαλιάρικα τζιν που φτάνουν στους αστραγάλους, για να αποφευχθεί η εμφάνιση ότι τα παντελόνια είναι πολύ μικρά.

Jean Color

Τα skinny τζιν είναι διαθέσιμα σε ανοιχτόχρωμο ή πιο σκούρο denim, μαύρο και άσπρο για άνδρες και γυναίκες. Οι κυρίες έχουν επίσης μια επιλογή από χρώματα όπως μπλε κοβαλτίου, ροζ και κόκκινο. Το λευκό τείνει να κάνει τα πόδια να φαίνονται μεγαλύτερα, έτσι τα αχλάδια μπορούν να θέλουν να φορούν κοκαλιάρικα τζιν σε άλλες επιλογές χρώματος. Οι μυϊκοί άνδρες θα πρέπει επίσης να αποφεύγουν το λευκό ως επιλογή επειδή τείνουν να ενισχύουν τους παχύς μηρούς ή τους μοσχάρια · ένα σκούρο μπλε denim ή μαύρο κοκαλιάρικο jean είναι μια κατάλληλη εναλλακτική λύση.