Πιστοποίηση γυμναστήριο για νέους

Με τα αυξανόμενα ποσοστά παιδικής παχυσαρκίας, οι εκπαιδευτές γυμναστικής νεολαίας καθίστανται όλο και πιο απαραίτητοι. Σε αντίθεση με τους εκπαιδευτές ενηλίκων και τους εκπαιδευτές, οι εκπαιδευτές νέων πρέπει να απευθύνονται στα παιδιά με τρόπο που να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες τους – λαμβάνοντας υπόψη τα αναπτυσσόμενα σώματα και τα μικρότερα περιθώρια προσοχής. Όταν ψάχνετε για έναν εκπαιδευτή για το παιδί σας, επιλέξτε ένα άτομο με τις σωστές πιστοποιήσεις και εμπειρία που εργάζονται στενά με τα παιδιά.

Ιστορία

Ιστορικά, τα παιδιά περπατούσαν στο σχολείο και συμμετείχαν σε μαθήματα φυσικής αγωγής. Η δραστηριότητα στην οποία συμμετείχαν κατά τη διάρκεια της ημέρας ήταν αρκετή για να τους κρατήσει υγιείς, και οι εκπαιδευτές ήρθαν με τη μορφή καθηγητών PE και προπονητές. Τα τελευταία 40 χρόνια τα πράγματα έχουν αλλάξει σημαντικά. Η τεχνολογία έχει αναπτυχθεί και σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ή το CDC, τα παιδιά περνούν τρεις ώρες την ημέρα μπροστά στην τηλεόραση ή στο Διαδίκτυο, ενώ πολλά σχολεία έχουν μειώσει τα μαθήματα φυσικής αγωγής. Αυτοί οι παράγοντες έχουν επηρεάσει το επίπεδο δραστηριότητας των παιδιών και, σύμφωνα με το CDC, τα ποσοστά παχυσαρκίας στα παιδιά έχουν αυξηθεί σημαντικά. Εξαιτίας αυτού, οι αθλητικοί και γυμναστικοί οργανισμοί έχουν αρχίσει να αναπτύσσουν πιστοποιήσεις για τα παιδιά που έχουν σχεδιαστεί για να διδάξουν στους εκπαιδευτές πώς να προσεγγίσουν την ικανότητα γυμναστικής με τα παιδιά κατά νου.

Σημασια

Οι εκπαιδευτές γυμναστικής της νεολαίας μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά να έχουν ένα διασκεδαστικό τρόπο να μάθουν για το σώμα τους και πώς η δραστηριότητα επηρεάζει τη σωματική τους υγεία. Οι εκπαιδευτές έχουν γνώση σχετικά με τη μηχανική του σώματος και μπορούν να διδάξουν στα παιδιά πώς να εκτελούν ασκήσεις με ασφάλεια. Οι κατάλληλες πιστοποιήσεις κατάρτισης νέων επαληθεύουν ότι ο εκπαιδευτής έχει εκπαιδευτεί για τις συγκεκριμένες ανάγκες των παιδιών, ιδιαίτερα για τον τρόπο με τον οποίο η εφηβεία και οι ορμόνες επηρεάζουν την ανάπτυξη ενός παιδιού και τη σημασία της κατάρτισης δύναμης για την υγεία των οστών. Αυτός ο τύπος γνώσης είναι ιδιαίτερα σημαντικός όταν ένας εκπαιδευτής θέλει να ενσωματώσει την κατάρτιση βάρους και δύναμης σε ένα σχέδιο φυσικής κατάστασης για τα παιδιά.

Γενικές Πιστοποιήσεις

Οι γενικές πιστοποιήσεις στην προσωπική εκπαίδευση ή στην ομαδική άσκηση μπορούν να εφαρμοστούν σε εμπειρίες φυσικής κατάστασης σε μια ευρεία ποικιλία ρυθμίσεων. Αυτές οι πιστοποιήσεις παρέχουν σε βάθος εκπαίδευση στην κινησιολογία, φυσιολογία άσκησης και έννοιες άσκησης άσκησης. Μετά τη λήψη της γενικής πιστοποίησης, ο εκπαιδευτής ή ο εκπαιδευτής μπορούν να επιδιώξουν πρόσθετη συνεχή εκπαίδευση σε μαθήματα όπως η Fitness Fitness ή η κατάρτιση για τη δύναμη των νέων μέσω του Αμερικανικού Συμβουλίου για την Άσκηση. Με το συνδυασμό μιας γενικής πιστοποίησης και μιας πρόσθετης συνεχούς εκπαίδευσης, μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι ότι ο εκπαιδευτής σας έχει τις γνώσεις που απαιτούνται για να καθοδηγήσει το παιδί σας μέσω σχεδόν κάθε είδους προγράμματος άσκησης.

Ειδικές Πιστοποιήσεις

Οι εκπαιδευτές μπορούν να επιλέξουν να ακολουθήσουν πιστοποιήσεις προσαρμοσμένες σε συγκεκριμένο τύπο άσκησης ή δραστηριότητας για παιδιά. Παραδείγματα συγκεκριμένων πιστοποιήσεων για τη γυμναστική των νέων είναι τα παιδιά Zumbatomic και YogaFit Kids. Αυτές οι πιστοποιήσεις επικεντρώνονται σε έναν συγκεκριμένο τύπο τάξης και περιορίζουν τους τύπους ικανότητας που μπορεί να διδάξει ο εκπαιδευτής. Για παράδειγμα, οι εκπαιδευτές Zumbatomic ξέρουν πώς να διδάξουν μια ρουτίνα προπόνησης για παιδιά με λατινικούς χορούς, αλλά μπορεί να μην έχουν λάβει εκπαίδευση σε βάρη ή άλλα προγράμματα γυμναστικής. Εάν υπογράψετε το παιδί σας για ένα συγκεκριμένο τύπο τάξης, βεβαιωθείτε ότι ο εκπαιδευτής έχει την πιστοποίηση συγκεκριμένης κλάσης. Οι εκπαιδευτές με συγκεκριμένες πιστοποιήσεις δεν υποχρεούνται απαραίτητα να έχουν γενική πιστοποίηση ικανότητας.

Οργανισμοί πιστοποίησης

Κατά την πρόσληψη ενός εκπαιδευτή, είναι σημαντικό να μάθετε εάν η πιστοποίησή του προέρχεται από οργανισμό διαπιστευμένο από την Εθνική Επιτροπή Πιστοποίησης Οργανισμών ή από το NCCA. Αυτές οι πιστοποιήσεις έχουν περάσει από μια διαδικασία πιστοποίησης τρίτου μέρους που επαληθεύει την αξία τους. Ορισμένες από τις πιο γνωστές οργανώσεις που έλαβαν αυτή τη διαπίστευση περιλαμβάνουν την Εθνική Ένωση Ενίσχυσης και Προετοιμασίας, το Αμερικανικό Συμβούλιο Άσκησης, το Αμερικανικό Κολέγιο Αθλητικής Ιατρικής, την Εθνική Ακαδημία Αθλητιατρικής και το Cooper Institute. Βεβαιωθείτε ότι τυχόν πρόσθετη κατάρτιση για παιδιά που λαμβάνεται από τον εκπαιδευτή σας χαρακτηρίζεται ως συνεχής εκπαίδευση ή πιστοποίηση CE από την υπηρεσία πιστοποίησης του εκπαιδευτή · Να ρωτάτε πάντα τον εκπαιδευτή σας εάν έχει εκπαίδευση στο πεδίο. Πολλά πανεπιστήμια προσφέρουν προγράμματα σπουδών στην επιστήμη άσκησης, στην κινησιολογία, στη φυσική αγωγή ή στη φυσιολογία της άσκησης. Εάν βρείτε έναν εκπαιδευτή με πτυχίο σε έναν από αυτούς τους τομείς, ξέρετε ότι έχει υποβληθεί σε τέσσερα χρόνια έντονης εκπαίδευσης ειδικά για την κίνηση και τη λειτουργία του σώματος. Ωστόσο, όχι κάθε πιστοποίηση απαιτεί πτυχίο κολλεγίων και πολλοί εκπαιδευτές χωρίς πτυχία, αλλά με τη σωστή πιστοποίηση, μπορούν να παρέχουν εξαιρετική κατάρτιση γυμναστικής.